Önkormányzat

5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.
5501 Gyomaendrőd, Pf.: 3
Telefon: +36-66-386-122
Fax: +36-66-283-288
Email: onkormanyzat@gyomaendrod.hu

Letölthető telefonkönyv
Városházi dolgozók
Ügyfélfogadási idő
KCR - Hirdetmények
Tovább a KCR Hirdetmények oldalra
Bejelentkezés
Regisztrált felhasználók itt jelentkezhetnek be. Ha még nincs regisztrálva megteheti itt.
Azonosító:
Jelszó:
Pályázatfigyelő
Sikeres pályázást
Impresszum
Kiadó
Gyomaendrőd Város Önkormányzata


Kapcsolatfelvétel
onkormanyzat@gyomaendrod.hu

Kiadásért felelős
Toldi Balázs polgármester
polgarmester@gyomaendrod.hu

Szerkesztők
Megyeri László aljegyző
aljegyzo@gyomaendrod.hu
Pap Gábor rendszergazda
rendszergazda@gyomaendrod.hu


Ajánlott böngésző


Partnerek
Támogató


Fejlesztő

Server hosting
Aktuális események, közlemények
AKTUÁLIS
Főtéri Sokadalom

V. Gyomaendrődiek Világtalálkozójának programja

Útkátyúk felmérése

A kivitelezés kezdete a nyár végére várható. A beruházás lehető leghatékonyabb lebonyolítása érdekében a kátyúk pontos meghatározásánál a lakosság véleményére is számítunk, ezért kérjük Önöket, hogy az on-line bejelentő űrlap kitöltésével jelentsék be az Önök által ismert kátyú helyét és méretét, illetve egyéb információkat.
Az eddig bejelentett úthibák és kátyúk megtekinthetőek itt.
Önkormányzati hírek, közéleti események
Hírek, információk, tudósítások a helyi közéletből
A kultúra és a szórakozás éjszakája

A gyomaendrődiek világtalálkozójának szombat esti programja a kultúráról és szórakozásról szólt. Ennek keretében került bemutatásra a Határ Győző Városi Könyvtár új épülete. Dinyáné Bánfi Ibolya könyvtárvezető, Toldi Balázs polgármester és a látogatók egy pohár borral koccintottak a szép új létesítmény megnyitására, majd együtt szórakoztak a Song4You együttes koncertjén, ahol a legnagyobb slágerek hangzottak el a Beatlestől az ABBA-n át napjainkig. Az Endrődi Tájház és Helytörténeti Gyűjteményben Bella János Lírai visszaemlékezés az ezredfordulón című verseskötetének bemutatójára került sor.. A kötetet bemutatta dr.Szonda István, közreműködött Polányi Éva és Cserenyecz Éva. Ingyenesen volt látogatható a Vidovszky Béla Városi Képtár és Kner Nyomdaipari Múzeum is. Ezt követően pedig éjszakai fürdőzés is volt a Gyomaendrődi Liget Fürdőben.

Létrehozás dátuma: 2017-08-20 00:19:02
Megtekintések száma: 11
Halászlé főző verseny a Népligetben

Az V. Gyomaendrődiek Világtalálkozójának programját is képező hagyományos halászlé főző verseny ez évben is a Népligetben került megrendezésre. Idén a versenyre 18 csapat nevezett 27 féle halétellel. A verseny résztvevőit, valamint az érdeklődőket szombaton délelőtt 11 órakor Toldi Balázs polgármester és Dankó Béla országgyűlési képviselő köszöntötte. A rendezvény programját több fellépő mellett a kedves erdélyi néptáncos delegáció is színesítette. Ők a megnyitó ünnepségen kis ajándékkal is kedveskedtek a házigazda gyomaendrődi polgármesternek.

Létrehozás dátuma: 2017-08-19 23:55:12
Megtekintések száma: 12
Színe-java Gálaműsor

Az V. Gyomaendrődiek Világtalálkozójának 'Színe-java' című gálaműsorára augusztus 18-án este, a Kállai Ferenc Művelődési Központban került sor. A gálaműsorban helyi amatőr és elszármazott hivatásos művészek adtak változatos csokrot a szépirodalom, a színház-, a zene- és a táncművészet világából. Fellépett többek között Veréb Judit énekművész, Bátki Fazekas Zoltán operaénekes, Mészáros Tibor színművész, Kiszely Zoltán színész, Merényi Nicolette operaénekes, Vozár M. Krisztián zongoraművész, Dinya Milán zongoraművész, Papp Lilla, Polányi Éva, Cserenyecz Éva, Kállai Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola tanárai, Suttyomba zenekar, Körösmenti Táncegyüttes, Rumba Táncsport SE, Kelemen Erika Tánciskola, Színfolt Mazsorett Csoport, Gyomaendrődi Zenebarátok Kamarakórus, és még sokan mások.

Létrehozás dátuma: 2017-08-19 18:05:06
Megtekintések száma: 31
Az V. Gyomaendrődiek Világtalálkozójának pénteki programja

Az V. Gyomaendrődiek Világtalálkozójának pénteki programjában a hazalátogatók és egyéb érdeklődők megtekinthették a Bárka Látógatóközpontot, ahol Dr. Szonda István intézményvezető kalauzolta a látógatókat, majd ezt követően Tímár attila mesterszakács által főzött bográcsgulyásból ebédelhettek. A délutáni órákban a Szent Antal Sütőházban kelt tészta sütés bemutatójára került sor.

Létrehozás dátuma: 2017-08-19 17:27:19
Megtekintések száma: 31
A Gyomaendrődiek V. Világtalálkozójának nyitó eseménye

Augusztus 18-án este, a Kállai Ferenc Kulturális Központban vette kezdetét az V. Gyomaendrődiek Világtalálkozójának eseménysorozata. Toldi Balázs polgármester köszöntőjét követően Dr. Szonda István mutatta be a Gyoma 300 éves roll plakát kiállítást, majd az "Az én városom" rajzverseny eredményhirdetésére került sor. A különböző kategóriában induló kis művészek feladata az volt, hogy a mai és az egykori városunkat örökítsék meg rajzaikban.

Létrehozás dátuma: 2017-08-19 17:01:20
Megtekintések száma: 36
Átadták a könyvtár új épületét

Gyoma 300 éves emlékévének keretében, az V. Gyomaendrődiek Világtalálkozójának nyitónapján, augusztus 18-án adták át ünnepélyesen a Határ Győző Városi Könyvtár új könyvtári épületét. A Fő út 230. alatti, szép polgári épület egykor lakóházként, majd járási tanácsi irodaként, bútorboltként és tanügyi épületként is szolgált, de az elmúlt néhány évben lakatlan volt. Az önkormányzat sikeresen visszaszerezte ennek tulajdonjogát, majd pályázati és saját forrásból felújította, hogy a nagyszámú gyomai általános és közép iskolákhoz közelebb, a város központi helyén tudja majd nyújtani a szolgáltatásait. Az átadáson Toldi Balázs polgármester átadta az új épület kulcsát, míg Dinyáné Bánfi Ibolya 'visszaszolgáltatta' a Selyem úti Városháza épületének volt könyvtári szárnya kulcsait. A megnyitó napján az endrődi könyvtár is kinyitott a régi új helyén, a Blaha Lujza út 21. szám alatt, a Szent Antal Népház földszinti szárnyában.

Létrehozás dátuma: 2017-08-19 16:04:34
Megtekintések száma: 30
Tájákoztató az üdülő ingatlan tulajdonosoknak

Tisztelt Üdülő ingatlan tulajdonosok!

Gyomaendrőd Város kiemelkedő szerepet tölt be a Dél-Alföldi régió turizmusában. Egyedi természeti értékei 17 db holtága, illetve maga a Hármas-Körös folyó. A holtágak mentén igen nagy kiterjedésű, legnagyobb részt üdülőnek használt ingatlan található. A természeti értékek megőrzése, védelme, tisztán tartása, nemcsak saját igényességünk, hanem közegészségügyi szempontból, illetve turisztikai vonzerő növelésének szempontjából sem elhanyagolandó. Éppen ezét kiemelten fontos mind környezetvédelmi, mind tájkép védelmi szempontból a területeken a hulladékelszállítás rendszerbe szervezése, az illegális hulladéklerakások felszámolása.

Létrehozás dátuma: 2017-08-09 15:53:56
Megtekintések száma: 403
Rendőrségi felhívás

Békés Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztálya hírlevelében aktuálisan fontos tudnivalókat hozott nyilvánosságra az alábbiakban olvasható tájékoztató kiadványaiban.

Augusztus havi hírlevél

Létrehozás dátuma: 2017-08-07 08:34:21
Megtekintések száma: 68
Gyomaendrődi Hírmondó - 2017 augusztus

Megjelent a Gyomaendrődi Hírmondó augusztusi száma.

Létrehozás dátuma: 2017-08-06 10:18:56
Megtekintések száma: 87
Felhívás „Díszpolgári” cím valamint „Gyomaendrődért” kitüntető emlékplakett adományozásának javaslattételére

A Képviselő-testület 12/1991. (X. 30.) önkormányzati rendelete a „Díszpolgári” cím, valamint a „Gyomaendrődért” kitüntető emlékplakett alapításáról és adományozásáról lehetővé teszi, hogy évente egy alkalommal a rendeletben szabályozott érdemekért, széleskörű közvélemény kutatás után döntsön a „Díszpolgári” cím, valamint a „Gyomaendrődért” kitüntető emlékplakett adományozásáról.

Létrehozás dátuma: 2017-07-27 09:24:41
Megtekintések száma: 399
Fotópályázat

Fotópályázatot hirdet a Gyomaendrődi Üdültetési Szövetség Turisztikai Egyesület horgászvizek, avagy Gyomaendrőd: a Körösök ölelése címmel, melyre három kategóriában várják az ötletes, kreatív, egyedi képeket. További részletek megtudhatók a pályázati kiírásból, amely letölthető: itt

Létrehozás dátuma: 2017-07-12 12:59:33
Megtekintések száma: 128
Tájékoztató a szelektív zsákok begyűjtésék időpontjairól

Az FBH-Np Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt lakosságot a szelektív zsákok, valamint a ZÖLD, BIO zsákok begyűjtésének időpontjairól, melyek a folytatásban tekinthetők meg.

Létrehozás dátuma: 2017-06-13 10:37:10
Megtekintések száma: 719
Visszavont adónyomtatvány

A Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal Adó Osztálya a magyar állam által biztosított 451/2016. (XII. 19.) Korm. rendeletben szabályozott Általános Nyomtatvány Kitöltő (ÁNYK) űrlap benyújtás támogatási szolgáltatás keretében befogadható új ÁNYK űrlapokat bocsájtott ki. A január 1-én 17HIPA néven kibocsájtott 2017. adóév iparűzési adó nyomtatványát 2017. május 31. napjával visszavonta. Helyette - azonos tartalommal - a GY17IPA jelzésű nyomtatványt bocsájtotta ki.
A módosítást az indokolta, hogy a NAV azonos nevű nyomtatványt bocsájtott ki, azonban ezek a bevallási űrlapok nem nyújtják azokat a többletszolgáltatásokat, amelyek egy teljesen hibátlan adóbevallás benyújtását garantálnák. Az önkormányzati adóhatóság az adózóknak ezért azt javasolja, hogy saját munkájuk könnyítése érdekében elsősorban a gyomaendrődi önkormányzat GY17IPA jelű nyomtatványát használják bevallásuk benyújtására.

Létrehozás dátuma: 2017-06-01 17:32:54
Megtekintések száma: 234
Telepítik a közterületi térfigyelő kamerákat

Gyomaendrőd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete egy éve döntött arról, hogy a polgármester, mint a helyi önkormányzat közterület felügyelete vezetőjének kezdeményezésére, az önkormányzati közterület felügyelet üzemeltetésében működő közbiztonsági és bűnmegelőzési célú közterületi térfigyelő kamera-rendszert épít ki. A kamerák kétharmada eOn oszlopokon kerülnek elhelyezésre, így az ezzel járó nagyon hosszadalmas engedélyezési eljárást követően csak az elmúlt napokban kezdődhetett meg a kamerák telepítése. A térfigyelő kamera-rendszer üzembe helyezésére a tesztüzemet követően várhatóan június végén kerül sor.

Létrehozás dátuma: 2017-05-23 16:00:41
Megtekintések száma: 1865
V. Gyomaendrődiek Világtalálkozója

Gyomaendrőd Város Önkormányzata, valamint a Gyomaendrődiek Világtalálkozója rendezésében részt vállaló civil szervezetek, intézmények és a városlakók nevében szeretettel meghívom Önt és kedves családját, ismerőseit a 2017. augusztus 17-18-19-20-án megrendezésre kerülő, a Gyoma 300 éves emlékév ünnepségsorozatához kapcsolódó V. Gyomaendrődiek Világtalálkozójára.

Létrehozás dátuma: 2017-05-19 09:12:26
Megtekintések száma: 937
Pályázati felhívás lakossági járda felújítási támogatásra

Gyomaendrőd Város Önkormányzata a Képviselő-testülete (a továbbiakban: Pályázat kiíró) 227/2017 (IV.27.) Gye. Kt. határozata alapján pályázatot tesz közzé cselekvőképes nagykorú természetes személyek részére, a település járdahálózatának felújítására.

Létrehozás dátuma: 2017-05-09 10:04:37
Megtekintések száma: 1181
Megnyílt az ásványkiállítás

Április 22-én, stílusosan a Föld Napján, a Gyomaendrőd 300 éves rendezvénysorozat újabb állomásaként, a Körös Látogatóközpontban nyitotta meg kapuit az ásványkiállítása, amely a rendezvénysorozat végéig, október 23-áig lesz megtekinthető. A kiállításon köszöntőt mondott Toldi Balázs polgármester, és az ötletgazda Endrődiek Baráti Körének elnöke, Tímár Imre. A kiállítást Gulyás Péter a Békéscsabai Ásványgyűjtő Kör titkára nyitotta meg.

Létrehozás dátuma: 2017-04-22 16:17:25
Megtekintések száma: 547
Autóbusz menetrend a Gyomai és az Endrődi köztemetőbe

A 2017. április 16. és 2017. november 5. között helyi autóbuszjárat közlekedik a Gyomai és az Endrődi köztemetőbe. A járat menetrendje, valamint a tanítási szüneti menetrend megtekinthető a cikk folytatásában.

Létrehozás dátuma: 2017-04-06 13:59:17
Megtekintések száma: 644
Kezdetét vette Gyoma 300 éves jubileumának rendezvénysorozata

2017. március 31-én a Gyomaendrődi Járási Hivatal, az egykori gyomai községháza, Dísztermében vette kezdetét Gyoma 300 éves jubileumára szervezett megemlékezés sorozat első rendezvénye. A Színes lapok Gyoma történelméből című rendezvényre zsúfolásig telt teremben elsőként a házigazda járási hivatal vezetője, Dr. Pacsika György mondott köszöntőt. Ezt követően Toldi Balázs polgármester köszöntötte a megjelenteket. Az első előadást Színes Lapok Gyoma 300 éves történelméből címmel Balogh Dorottya a MNL Békés Megyei Levéltár munkatársa tartotta. Ezt követően Megyeri László Gyomai panoráma című kisfilmjének bemutatójára került sor.
A filmet követően Dr. Erdész Ádám a MNL Békés Megyei Levéltár igazgatója tartott élmányszámba menő előadást a Knerek Gyoma életében címmel. A program zárásaként két könyvbemutatóra és egy kiállítás megnyitására is sor került még. Cs Szabó István a Gyoma múltjáról jelen időben című könyvet, míg Füzesné Hudák Julianna Ki Kicsoda Gyomaendrődön című könyvet mutatta be. A program zárásaként Dr. Szonda István a Gyoma 300 éves roll-up vándor kiállítást mutatta be.
A program szervezője és házigazdája Dinyáné Bánfi Ibolya vezette Határ Győző Városi Könyvtár volt.

Létrehozás dátuma: 2017-03-31 17:03:57
Megtekintések száma: 849
Új és módosított adó ÁNYK nyomtatványok

A Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal Adó Osztálya az elektronikus ügyintézés részletszabályairól szóló 451/2016. (XII. 19.) Korm. rendeleben szabályozott ÁNYK űrlapbenyújtás-támogatási szolgáltatás keretében befogadható új és módosított ÁNYK űrlapokat bocsájtott ki. Elérhető és letölthető a 16HIPA jelű 2016. adóév iparűzési adó nyomtatványnak a 60/2016. (XII. 29.) NGM rendelettel módosított verziója és a 2017. évi idegenforgalmi adó bevallás nyomtatvány 17IFA jelöléssel.

Létrehozás dátuma: 2017-01-24 13:39:25
Megtekintések száma: 672
Az önkormányzati hivatal évi végi és 2017. évi módosított munka- és ügyfélfogadási rendje

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2016. (II.26.) önkormányzati rendeletében szabályozta a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal 2016. évi igazgatási szünetét. A rendelet értelmében a Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatalban 2016. december 27. napjától december 30. napjáig 4 munkanap igazgatási szünet lesz. Erre figyelemmel a jegyző a következőkben teszi közzé a 2016 decemberi ügyfélfogadási rendet és a 2017. évi munkaszüneti napokat.

Létrehozás dátuma: 2016-11-24 11:22:01
Megtekintések száma: 852
Jövő évben ünnepli Gyoma újratelepülésének 300 éves évfordulóját

Toldi Balázs polgármester a 2016 októberi Képviselő-testületi ülésen jelentette be, hogy elkészült Gyoma újratelepülése 300 éves évfordulójának hivatalos emblémája. Hevesi-Nagy Anikó helyi művész által készített logó lesz a jelképe 2017 jubileumi eseményeinek.

Létrehozás dátuma: 2016-10-27 22:29:01
Megtekintések száma: 1158
Kultúrális hírek, események
Hírek, események a kultúra, oktatás és a művészetek világából
Sport, pihenés és életmód hírek, események
Hírek, események a sport világából
Képviselő-testületi és bizottsági ülések
Tervezett időpontok

Gyomaendrőd Város Önkormányzat Képviselő-testületének és bizottságainak 2017. évi ülésterve

JANUÁR
16. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
17. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
18. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
26. Képviselő-testület

FEBRUÁR
13. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
14. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
15. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
23. Képviselő-testület

MÁRCIUS
20. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
21. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
22. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
30. Képviselő-testület

ÁPRILIS
18. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
18. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
19. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
27. Képviselő-testület

MÁJUS
15. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
16. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
17. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
25. Képviselő-testület

JÚNIUS
19. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
20. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
21. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
29. Képviselő-testület

JÚLIUS
ÜLÉS SZÜNET

AUGUSZTUS
21. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
22. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
23. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
31. Képviselő-testület

SZEPTEMBER
18. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
29. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
20. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
28. Képviselő-testület

OKTÓBER
16. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
17. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
18. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
26. Képviselő-testület

NOVEMBER
20. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
21. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
22. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
30. Képviselő-testület

DECEMBER
11. Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
12. Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
13. Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
21. Képviselő-testület

A Képviselő-testületi és bizottsági ülések az Új Városháza (5500 Gyomaendrőd, Selyem út 124.) üléstermében zajlanak.

Eseménynaptár
Gyomaendrődi értéktár


Felhívás

Sablon javaslattételhez
Kerékpárút építés

Kerékpárút építés
Turisztikai projekt

Tovább a beruházás oldalára
Vízvédelmi rendszerek fejlesztése

Tovább a beruházás oldalára
Esélyegyenlőség és felzárkóztatás elősegítés

Tovább a részletekhez
Egyéb projektek
Önkormányzati ülések
2017-08-21 Pénzügyi, Gazdasági, Turisztikai, Ellenőrző és Közbeszerzési Bizottság
Előterjesztések letöltése
2017-08-22 Ügyrendi, Oktatási, Kulturális, Kisebbségi és Esélyegyenlőségi Bizottság
Előterjesztések letöltése
2017-08-23 Városfenntartó, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottság
Előterjesztések letöltése
A korábbi ülések előterjesztései itt érhetők el!
Időjárás előrejelzés
Ülések közvetítése

A Képviselő-testületi ülésekről készült videófelvételek elérhetők itt.
Díjak, elismerések
Adóhátralékosok

Az adóhátralékkal rendelkezők adatait megjelenítő
internetes felület a következő linken érhető el: www.gyehivatal.hu/adoslista
Beszámolók, jelentések
Ügyiratforgalmi statisztika
2015. III. negyedév


Ügyiratforgalmi statisztika
2015. II. negyedév


Ügyiratforgalmi statisztika
2015. I. negyedév


Ügyiratforgalmi statisztika
2014. IV. negyedév


Beszámoló az
önkormányzat 2002-
2006 közötti
működéséről (PDF)


Ciklusbeszámoló 2006-2010

Ciklusbeszámoló 2010-2014

Gyomaendrőd Város
Képviselő-testületének
2017. évi ülésprogramja
2. félév


Gyomaendrőd Város
Önkormányzata a
2003. évi XXIV.
"üvegzseb" törvényben
foglaltak alapján a
következő információkat
teszi közzé


Közbeszerzési információk

Az Önkormányzat
költségvetési és zárszámadási
rendeletei (szöveges indoklása)
2003-2009


A 175/2009.(VIII.29.) Korm.rend.
"a köztulajdonban álló
gazdasági társaságok
működésének átláthatóbbá
tételéről" alapján
közzétett adatok
(PDF)

Gyomaendrőd Város
Beiskolázási Szabályzata
és a 2012. évi beiratkozás ütemterve. (PDF)


ÁSZ jelentés 2007

Gyomaendrőd Város Önkormányzat pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről készített ÁSZ jelentés 2012 (PDF)

ÁSZ Összegző az utóellenőrzésekről - Az önkormányzatok pénzügyi gazdálkodási helyzetének, szabályszerűségének 2011. évi ellenőrzésében érintett 62 városi önkormányzat utóellenőrzése (2014. december)

ÁSZ Kiegészítő kötet - Az önkormányzatok pénzügyi gazdálkodási helyzetének, szabályszerűségének 2011. évi ellenőrzésében érintett 62 városi önkormányzat utóellenőrzéséről szóló jelentés II. sz. mellékletéhez (2014. december)

A 210/2009 (IX. 29.) Korm. rendelet alapján a kereskedelmi tevékenységek végzéséről vezetett nyilvántartás

Szolgáltatási tevékenység folytatása megtiltásának nyilvántartása

Kereskedelmi szálláshelyek nyilvántartása a 239/2009. (X. 20.) Korm. rendelet alapján
RSS hírolvasó

Ügyfélfogadás

Hétfő: 8-16
Kedd: nincs
Szerda: 8-16
Csütörtök: nincs
Péntek: 8-12
Ebédidő: 12-12:30

Jogvédelem

Szarvasi Városi Ügyészség 66-311-870
Szarvasi Járásbíróság 66-311-344
Megyei Ügyészség 66-528-170
Gyulai Törvényszék
66-562-220
Betegjogi Képviselő 66-441-411
Jogi segítségnyújtó 66-543-360

Segélyhívók

Segélyhívó 112
Mentők 104
Rendőrség 107
Tűzoltóság 105